Ledvalot.com verkkokauppa > LED -valosarjat > 12 V järjestelmät > Kullattu kaulus > 12 ledin sarja kullattu 12V

12 ledin sarja kullattu 12V

12 ledin sarja kullattu 12V
12 ledin sarja kullattu 12V

12 ledin sarja kullattu 12V

Laadukas LED -valosarja saunoihin, kylpyhuoneisiin ja muuhun sistamiseen. Sarja toimitetaan ilman verkkomuuntajaa ja se on tarkoitettu esim. akku- ja aurinkopaneelijärjestelmiin, ajoneuvoihin ja muihin 12 voltin järjestelmiin.

Pakkauksen sisältö:
- LED -lamput pikaliittimillä
- metalliset asennuskehykset
- runkokaapelityyppinen johtosarja
- virtajohto 3 metriä
- asennusohjeet

Asennuskohteita sarjoille on lukuisia ja vain mielikuvitus asettaa rajat. Sarjat sopivat mm. seuraaviin kohteisiin: Saunat, pesuhuoneet, terassit, portaat, keittiöt, veneet, ajoneuvot, asuntovaunut, kesämökit. Virrankulutus on n. 20mA/ledi. Muuntajan perään voidaan kytkeä jopa 50 lediä, joten sarja on helposti laajennettavissa myöhemmin.

Ledeissä on ollut ongelmana niiden tuottaman valon kylmä tai sinertävä sävy. Tämä on rajoittanut niiden käyttöä sisustamisessa. Nyt tätä ongelmaa ei enää ole vaan sarjat antavat lämminhenkisen tunnelman. Värilämpötila on 3500k eli hyvin lähellä hehkulampun tuottamaa valoa.

Sarjat toimivat pienoisjännitteellä, joten ne ovat turvallisia. Sarjan jokainen osa testataan valmistusvaiheessa. Sarjoille myönnämme kahden vuoden takuun.

Ledtech:n kehittämän runkokaapeli johtosarjalla saavutetaan merkittäviä etuja verrattuna perinteiseen valosarjaan. Alla on lueteltu niistä muutamia:

- ei johtojen kuorimisia ja sokerinpalaliitoksia
- erittäin nopeat sähköliitokset pikaliittimien ansiosta
- mahdollinen ledien vaihto nopeasti
- ei paksuja johtovyyhtejä
- valosarjan huomattavasti pidentynyt asennusetäisyys
- valosarjan helpompi laajennettavuus
- valosarjan pienempi koko ja paino --> edullisemmat toimituskulut

131.10 €


 
> Ostoskori